Kosova

Shpend Ahmeti i qorton pjesëmarrësit e takimit te Presidenti

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, është shprehur i frustruar me mos përfilljen e rekomandimeve të IKShPK-së në takimin e sotëm mes Presidentit dhe përfaqëuesve të partive politike.

Ahmeti ka shkruar se mos bartja e dorëzave, maskave dhe mos mbajtja e distancës sociale është dështim nga akterët politik në takimin e mbajtur sot.

“Ku I keni maskat, dorëzat, distancën. Çfarë shembulli. E mandej gjendje e jashtëzakonshme. Dështim i madh”, ka shkruar Ahmeti në Facebook.

Shfaq më shumë
//mauchopt.net/4/3473483