Kosova

Shpend Ahmeti falënderon Inspektorët dhe Policinë: E kemi obligim ta ruajmë veten dhe të tjerët

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka falënderuar ekipet te Inspeksionit dhe Policisë së Kosovës, për përkushtimin e tyre për mbikëqyrjen e zbatimit e masave.

Ahmeti përmes një postimi në Facebook, ka shkruar se mbajtja e maskës është një prej tri rregullave kryesore dhe masave mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së virusit dhe rëndimin e situatës edhe më shumë.

Fotografia e Shpend Ahmeti

Postimi i plotë:

Mirëdita Prishtinë,

Përhapja e shpejtë dhe numri i të rasteve të reja me #covid19 janë vazhdimisht në rritje dhe shqetësuese!

Mbajtja e maskës është një prej tri rregullave kryesore dhe masave mbrojëse për parandalimin e përhapjes së virusit dhe rëndimin e situatës edhe më shumë.

Të gjithë e kemi obligim që të ruajmë veten dhe të tjerët rreth nesh e të jemi të ndërgjegjshëm.

Falënderojmë ekipet e Inspekcionit dhe Policisë së Kosovës për punën e palodhshme dhe përkushtimin për mbikëqyrjen e zbatimit të këtyre masave.

Fotografia e Shpend Ahmeti

Vazhdoni t’i mbani maskat, dezinfektoni duart dhe mbani distancë! 

Shpend Ahmeti:

Postim i plotë:

Mirëdita Prishtinë,

Përhapja e shpejtë dhe numri i të rasteve të reja me #covid19 janë vazhdimisht në rritje dhe shqetësuese!

Mbajtja e maskës është një prej tri rregullave kryesore dhe masave mbrojëse për parandalimin e përhapjes së virusit dhe rëndimin e situatës edhe më shumë. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.