Kosova

Shpallet fajtore për organizim e pjesëmarrje në grupe terroriste e kthyera nga Siria

Është shpallur fajtore Merita Aliu, njëra ndër gratë e kthyera nga Siria.

Aliu është shpallur fajtore për organizim dhe pjesëmarrje në grupe terroriste.

Ajo është dënuar me 2 vjet e gjysmë burgim me kusht.

“Shpallet fajtore për organizimin dhe pjesëmarrje në grupe terroriste…i shqipton dënim me kusht me 2 vjet e gjysmë”, ka thënë gjyqtari Kurtaj gjatë leximit të aktvendimit.