Bota

Shoqja e Ivanka’s: Trump më injoronte, thoshte se isha e shëmtuar, shoqet i thërriste me emra

Ish-shoqja e Ivanka Trump, Lysandra Ohrstrom, ka bërë të tjera rrëfime në lidhje me Ivanka Trump dhe Presidentin në detyrë të SHBA, Donald Trump.

Ajo thotë se Ivanka ishte e mrekullueshme, sharmante dhe shumë e bukur kur ishte adoleshente dhe i bëri ata të besojnë se ajo do të dilte kundër të të atit, por shton se në fakt Ivanka ishte më e fiksuar se Trump ndaj parave dhe pushtetit.

Ajo tha se ka qenë shumë e lidhur me Ivankën, por u ndanë për shkak të pikëpamjeve të ndryshme që filluan të kishin me kalimin e viteve. Sipas saj, Ivanka refuzonte të takohej me persona që ishin jashtë rrethit të saj pasuror.

Ish-shoqja e Ivankës, ka rrëfyer po ashtu se Donald Trump bënte shpesh komente për peshën asaj, e madje shprehet se ai e “përçmonte” për shkak se mendonte se ajo nuk ishte aspak e bukur.

Madje, shoqeve të Ivankës ai i kishte vënë secilës nga një emër të modeleve të famshme dhe i thërriste gjithmonë ashtu.

“Mbaj mend se gjithmonë ishte një vajzë të cilës ai i referohej si Cindy Craëford. Mua nuk më kushtonte rëndësi, nuk më thërriste me asnjë emër dhe emrin tim as që e mbante mend”, tha ajo.