EKONOMI

Shoqata e naftëtarëve nuk kundërshton dezinfektimin e autobotave po kërkon që koston ta bart Qeveria e RKS

Shoqata e natarëve është̈ për ruajtjen e shëndetit të qytetarëve të Kosovës dhe respektimin e masave nga Instituti Kombëtar dhe Ministrisë të Shëndetësisë.

Me rastin e dezinfektimit të autobotave nga 17 deri ne 22 € në këtë kohë pandemie krizë si të ngritën bizneset ? Kërkojmë nga kryeministri në detyrë Albin Kurti që koston e dezinfektimit duhet ta bart Qeveria e Kosovës .