Kosova

Shkrimet e tij ishin kundër votës për Vetëvendosjen, tash është vetë në listën për deputet në këtë parti

Kandidat në listën e VV’së dikur ftonte qytetarët të mos bien pre e gënjeshtrave të kësaj partie

Kandidati për deputet në listën e Lëvizjes Vetëvendosje, Burim Karameta dikur ishte kundër kësaj partie. Karameta që është pjesë e Iniciativës së Vjosa Osmani dikur u bënte thirrje kolegëve që të mos binin pre e “gënjeshtrave”, siç thoshte ai të Lëvizjes Vetëvendosje.

Në një postim në “Facebook”, ai thoshte se VV’ja do të jetë jashtë pushtetit për shkak që qasja duke gënjyer do tu sillte dështim.

“Kolegtë e mi, kërkojë nga të gjithë ju të mos bini prehë e gënjeshtarve të VV. Dikush dëshiron të bëhet Deputet në Kuvendin duke ju gënjyer juve, por kjo qasje do t’i sjell dështim. Kolegë t’mi, ju jeni dhe do të jeni në punë dhe për këtë shkak VV është dhe do të jetë jashtë pushtetit”, pati shkruar ai më 26 maj të vitit 2017.

Postimi i plotë: