Kombëtare

Shkollat e mesme “Ismail Dumoshi” dhe Gjimnazi “17 Shkurti” tanimë me sallë sportive

Kryetari Xhafer Gashi, së bashkë me ekzekutivin, Kryesuesin e Kuvendit,shefat e grupeve të asamblisteve, Komandantin e Policisë, Drejtorin e Arsimit dhe drejtorët e shkollave, sot vunë gurthemelin e projektit te sallës sportive për shkollat e mesme “Ismail Dumoshi” dhe Gjimnazin “17 Shkurti”.

Kryetari Gashi i uroj nxënesitë dhe mësimdhënesitë për këtë projekt shumë nevojshem dhe të rëndesishëm për ta! Zyra për informim,Obiliq.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.