Show Biz

Shkendije Mujaj/ Kam ecur me kilometra e nuk e kam prish agjërimin

Këngëtarja Shkendije Mujaj ka ardhur në një intervistë ekskluzive për Syri Kosova.

Ajo ka ndarë me lexuesit dhe shikuesit e Syrit eksperincën dhe përkushtimin e saj që ka në fenë Islame, shkruan Syri Kosova.

Tani që jem në muajin e Ramazanit, bukuroshja kosovare ka treguar se nuk e ka prishur agjërimin edhe pse u zgjua herët apo eci me kilometra.

Për më shumë, ndiqeni në videon e mëposhtme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.