SHËNDETËSIA

Shikoni veshët për të ditur gjendjen e shëndetit tuaj

Veshët janë plotësisht të zhvilluar që nga dita e lindjes. Ato nuk ndryshojnë, as nuk rriten. E vetmja që mund të rritet pak është lapra e veshit.

Pra, veshët janë mjet i përsosur për të përshkruar njerëzit, sikurse që janë shenjat e gishtave, transmeton portali arbresh.info

Sipas një hulumtimi, kordoni që është bashkangjitur me kokën karakterizohet si përcjellje gjenetile, ndërsa pjesa e ndarë shfaq një karakter dominant.

Nëse ka një kalim diagonal në veshin tuaj, ju keni shumë gjasa të prekeni nga sëmundjet kardiovaskulare.

Nëse ngjyra e veshëve tuaj është shumë e zbehtë, kjo do të thotë që trupi juaj ka mungesë të vitaminave dhe kalciumit.

Nëse veshët ju rrini të skuqur, këtë mund ta konsideroni si shenjë të hershme të probleme me veshka. Veshët mund të ju japin sinjal edhe mbi sëmundjet e trurit dhe migrenën.

Në veshë, sikurse edhe në duar, mund të përdoret akupuntura. Kjo përdoret për të hequr stresin dhe dhimbjet muskulore. Në veshë janë rreth 200 pika që përdoren për akupunturë dhe që të gjitha janë të lidhura me oragnet e ndryshme të trupit. Duke e aplikuar këtë metodë, ju mund të zgjidhni shumë probleme fizike dhe emocionale. /Gazeta Express

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.