Love & Sex

Shikoni këto simptoma për të kuptuar nëse jeni të varur nga masturbimi

Masturboni deri në dhimbje fizike

Po, mund të ndjeni dhimbje të vogla në ijë nëse e bëni më shumë se sa duhet.

Ju vjen ta bëni prapë – edhe pse sapo e bëtë

Mund të ndjeheni mirë që po arrini ta bëni në mënyrë të suksesshme disa herë, por nuk është e shëndetshme për ju.

Nganjëherë e bëni vetëm sepse e keni zakon

Po, vetëm pse e keni zakon. Jo për shkak se ndjeheni të eksituar ose diçka. Por vetëm se jeni mësuar duke e bërë vazhdimisht.

Ose masturboni dhe bini për të fjetur, ose qëndroni zgjuar deri vonë për të masturbuar përsëri

Kjo është një tjetër shenjë se jeni bërë të varur nga masturbimi!

Nuk të duhet as porno për ta bërë atë!

Po, nëse jeni bërë të varur imagjinata është e mjaftueshme për ju.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.