Kuriozitet

Shikoni çfarë bën shoferi (VIDEO)

Ju ka ndodhur ndonjë herë që të kaloni me autobus në një ngushticë të vogël? Në qoftë se po me siguri që jeni tmerruar.

Videoja e mëposhtme do tregojë pikërisht kalimin në një vend super të ngushtë të autobusit me turista. Kjo rrugë ndodhet në SHBA dhe nuk lejohet që makina të drejtohet nga shoferë të rinj.

Ngushtësia është e formuar nga shkëmbi i cili e mbulon atë segment të rrugës.

E shikoni videon e cila di ju lërë me gojë hapur. Ajo është bërë shumë virale në rrjet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.