Kombëtare

Shikojeni si e thyejnë xhamin hajnat në Fushë Kosovë

Një lokal i pajisjeve profesionale në Fushë Kosovë është plaqkitur mbrëmë

Siç shihet në këtë video të siguruar nga Indeksonline, lokali në fjalë plaçkitet nga dy persona.

Të dyshuarit me maska kanë hyrë brenda lokalit me veturën e tyre, dhe kanë vjedhur disa pajisje, si motorë që shërbejnë për prerje të drunjve.

Rasti është lajmëruar në Polici.