Kosova

Shënohet Dita e Avokatisë

Oda e Avokatëve të Kosovës sot në Prishtinë shënon Ditën e Avokatisë.

Në ceremoni do të marrin pjesë përfaqësues të institucioneve vendore dhe ndërkombëtare, përfshirë këtu edhe krerët më të lartë të institucioneve.

Për këtë ditë do të mbahet konferencë me temë “Liria e shprehjes dhe tejkalimi i saj”.