Kombëtare

Shënohen sërish viktima nga Covid-19 dhe Infektohen 150 persona të tjerë në Shqipëri

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë infektuar 150 persona të tjerë me Covid-19.

Ndërkohë po gjatë 24 orëve të fundit sipas ministrisë së Shëndetësisë kanë humbur jetën dy persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.