Love & Sex

Shenjat tek një femër që nuk bën rregullisht seks

Nuk vlen vetëm fjala që “femrës i nevojitet seks i rregullt për të qenë e buzëqeshur”. Një studim i fundit ka zbuluar se ka edhe karakteristika dhe sjellje të caktuara te femrat që tregojnë se po u mungon “pak aksion” në shtrat.

Para së gjithash, femrës së cilës i mungon seksi është vazhdimisht në humor të keq. Është nervoze dhe idhnake. Përveç kësaj, femra të tilla zakonisht ecin ngurta.

Ndërsa femrat me jetën e kënaqshme seksuale tundin vithet. Femrave që u mungon seksi duken më të moshuara se ato të cilat vërtet janë të plotësuara.

Ato shpesh kanë probleme me gjumin pasi nuk kanë mjaftueshëm hormonin e lumturisë, endorfinën. Janë shumë nervoze dhe të gatshme vetëm për grindje.

Femrat të cilat kanë më pak seks vuajnë nga lodhja kronike.

Nëse nuk keni mjaftueshëm seks, trupi nuk çliron kolagjen, i cili ndihmon në mirëmbajtjen e lëkurës. Nëse nuk çlirohet ky hormon ka mundësi për një plakje të hershme të lëkurës.

Femrave që u mungon seksi kanë më shumë puçrra dhe akne, sepse ato i shkakton mungesa e progesteronit, i cili prodhohet gjatë seksit.

Nëse nuk kanë mjaftueshëm seks, femrat shpesh sillen në mënyrë armiqësore ndaj personave të tjerë.

Gjithashtu, nëse nuk keni marrëdhënie të mjaftueshme seksuale mundësia më e madhe është që të keni rezistencë të dobët ndaj dhembjeve.

Mungesa e seksit mund të shkaktojë dobësim të imunitetit. Seksi ndikon në qarkullimin e gjakut, prandaj vetvetiu edhe në punë të mirë të trurit.

Femrat të cilat nuk kanë mjaft seks humbin vetëbesimin dhe vazhdimisht janë të pakënaqura me dukjen e tyre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.