Bota

ShBA: Ndalohen përkohësisht armët 3D

Një gjykatës në Shtetet e Bashkuara, ka ndaluar përkohësisht që njerëzit të mund të shkarkojnë online, informacione lidhur me armët të cilat më pas mund të shkarkohen dhe të printohen.

Pas vendimit, Prokurori i Përgjithshëm i shtetit të Uashingtonit, Bob Ferguson tha se kjo është “një fitore” e madhe.

Diplomatët demokratë kanë kërkuar nga presidenti amerikan që të shfuqizojë këtë vendim, të cilin e vlerësojnë se rrezikon jetën e qytetarëve amerikanë. (Video: AP)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.