ShBA-ja teston luftanijet me megashpërthime

Marina e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka nisur një varg provash fortësie për aeroplanmbajtëset e saj më të reja dhe më të avancuara, duke shkaktuar shpërthime të fuqishme, për të përcaktuar nëse anijet janë të gatshme për luftë. 

Go to TOP