Kosova

Shaptahoviqi Azemit: Ti ke qenë me Partinë Ora

dmond Azemi ka reaguar sonte për një postim të Albin Kurtit, liderit të Lëvizjes Vetëvendosje duke thënë se ai nuk ka dëshirë që të përzihet shumë në politikë

Në deklarimin e tij në facebook Edmond Azemi ka thënë se ai nuk është politikan dhe se “jeta e tij është politika”.

“Jeta jeme osht sporti. Kurrë nuk e kam përzi me politikën. Unë kam shokë në të gjitha partitë politike. Unë i vizitoj të gjithë por nuk jam ne as një parti! Është e tepërt çfarë janë duke ber mediat”, ka shkruar ai.

Megjithatë, duket se kjo nuk ka qenë edhe aq e vërtetë, pasi që basketbollisti tjetër i njohur kosovar, Samir Shaptahovic, ka reaguar me një koment te Azemi.

Ai ka thënë me shaka se megjithatë ai ka qenë në një parti më para.

“Sine (bir) unë e di që je kon gjithmonë me Ora – Veton Surroi”, ka shkruar Shaptahovic.