SPORT

Shaqirit i’u shpërblye gënjeshtra

Xherdan Shaqiri tregon se në fëmijërinë ishte në gjendje të bënte gjithçka vetëm e vetëm për të luajtur futboll. Në një rast, ylli kosovar ishte shtirë se është i sëmurë, duke mos shkuar fare në shkollë vetëm për të marrë pjesë në një turne futbolli

Xherdan Shaqiri e ka rrëfyer një histori të veçantë dhe aspak të zakontë të tij.

Ylli kosovar ishte talent i jashtëzakonshëm që kur ishte fëmijë.

Madje, në një rast, përfaqësuesi zviceran tregon se familja e tij ishte detyrohej të gënjente, vetëm e vetëm që futbollisti i Liverpoolit të mos shkonte në shkollë, por të merrte pjesë në një turne të futbollit.

Dhe, familjarët nuk kishin gabuar në këtë rast pasi mundi dhe sakrifica e tyre është shpërblyer në fund dhe Xherdani është bërë një yll i futbollit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.