Fotogaleri

Sfida fotografike në Instagram: Të rrëzohesh si ‘yjet’

Rusët e pasur kanë nisur një sfidë virale të Instagram, që përfshin fotografimin e njëri-tjetrit duke ‘luajtur me vdekjen’ në situata të çuditshme.

Sfida barmy # fallstars2018 fton ata që marrin pjesë për të ndarë rënien e rreme më të mirë.

Dërguesit në anën tjetër emërojnë miqtë dhe ndjekësit e tyre për të bërë të njëjtën gjë.

Trendi i një lloji tjetër filloi në Rusi dhe është treguar veçanërisht popullor në mesin e milionerëve të saj.

Pistat e imazheve janë postuar këtë javë, duke kapur njerëzit që përballen me mbjelljen e asfaltit pas largimit të avionëve të tyre privatë.

Njerëzit kanë shkuar në gjasa ekstreme për të bërë rrëzimet e tyre sa më dramatike të jetë e mundur.

Të tjerë kanë paraqitur sikur bien nga super-makina ose jahte me pelena, përfshirë një ish-Mis Ukraina që hynte në rol.

Edhe supermodelja amerikane Arizona Muse i është bashkuar tendencës.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.