Rajoni

Serbja mbush valixhen me speca, fotografia bëhet virale

Atyre që janë në mërgim zakonisht u mungojnë familjarët, fqinjët e tyre dhe disa prej tyre edhe ushqimi.

“Në Gjermani, ka gjithçka përveç specave” – ky është përshkrimi që i është shoqëruar një fotografie që raportohet se është shkrepur në aeroportin e Nishit.

Fotografia e publikuar në rrjete sociale është bërë virale.

Image

Shfaq më shumë