Senatori Murphy pret në takim emisarin britanik Peach, flasin për bashkëpunimin rreth dialogut Kosovë-Serbi dhe për Bosnjën

Senatori amerikan, Chris Murphy, ka njoftuar se sot e ka pritur në SHBA emisarin britanik për Ballkanin Perëndimor, Stuart Peach

Murphy ka thënë se në këtë takim kanë folur për atë se si Mbretëria e Bashkuar dhe SHBA mund të punojnë së bashku për dialogun Kosovë-Serbi dhe për Bosnje e Hercegovinën.

“Gëzohem të mirëpres të dërguarin e Britanisë për Ballkan, Lordin Stuart William Peach në zyrën time sot për të folur rreth mënyrës se si Mbretëria e Bashkuar dhe SHBA mund të punojnë së bashku për çështjet e Kosovës/Serbisë dhe Bosnjës”,

Go to TOP