Kosova

Selim Krasniqi është i ftuari i radhës nga Specialja

Selim Krasniqi ish-pjesëtar i UÇK-së është i ftuari i radhës i Gjykatës Speciale.

Këtë e ka bërë të ditur vetë ai, përmes një postimi në Facebook.

Selimi ka shkruar se vendimi i është komunikuar gojarisht, por se ai ka kërkuar që një vendim i tillë të jetë zyrtarë.

Ai tutje ka shkruar se ka qenë i dënuar për 7 vjet nga Gjykata e UNMIK dhe EULEX-it.

Ai përmes këtij statusi thotë se ndihet krenar që ishte pjesë aktive e UÇK-së, që nga fillimi.