INTERVISTA

Selca/ Njohja e Kosovës nga Izraelit, ngjarje shekullore/ VIDEO

Ne një interviste për kosova.info, Erald Selca nga Fronti Popullor në Kosovë, e ka cilësuar marrëveshjen e Kosoves dhe Serbis ne Uashington si te suksesshme por jo si m’te mirën, ndërsa sa i përket njohjes nga  Izraeli , Selca ke thënë se:” NJOHJA NGA SHTETI I IZRAELIT, ËSHTË NJË ARRITJE SHUMË E MADHE PËR SHTETIN E DYTË SHQIPTARË NË BALLKAN”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.