Love & Sex

Seksi në verë! Ja arsyet pse mund të jetë më i keqi nga të gjitha stinët

Shumë njerëz thonë se vera është seksi pasi që është periudhë e mbushur me kokteje, femra duke vrapuar në bikini, meshkuj me ngjyrë të mirë, si dhe puthjet në plazh marrinë lëvdata të mëdha.

Mirëpo është koha ta pranojmë se këto janë me të vërtetë gjepura të krijuara nga kompani të famshme të bikineve për t’i shitur produktet e tyre.

Dimri është sezon e vërtetë e seksit, kohë e përqafimeve të ngrohta, seksi para stufës së zjarrit dhe nxehja me një gotë verë të nxehtë.

Stina e verës është periudhë e djegies së lëkurës, çorapeve dhe sandaleve.

Ja disa arsye se përse seksi gjatë stinës së verës mund të jetë më i keqi nga të gjitha stinët:

* Seksi gjatë stinës së verës është i keq sepse nuk ka ndonjë gjë si zhveshja e ngadaltë dhe seksi, pasi që rrobat e verës zhvishen lehtë nga trupi, ndryshe nga ato të dimrit, transmeton telegrafi.

* Askush nuk mban erë të mirë gjatë një dite të nxehtë me diell.

* Në fakt, është shumë moti i nxehtë dhe kontakti njerëzor nuk mund të sjell ndjesi aq të mirë

* Dita është shumë e ndritshme dhe seksi gjithmonë është më tërheqës nën praninë e errësirës.

* Nuk mund të bëni seks nën çarçafë pasi që është shumë nxehtë.

* Keni lëkurë të djegur nga dielli dhe çdo prekje ju shkakton dhimbje.