Love & Sex

Seks apo një darkë e mirë? Do habiteni çfarë duan gratë…

“Karavidhet? Më të mira sesa një orgazëm? Të paktën kështu kanë thënë 2 nga 5 gra, sipas një anketimi të fundit nga Havas Ëorldëide. Në anketimin me afëro 12 mijë njerëz anë e mbanë botës, rreth gjysma e meshkujve dhe grave kanë thënë se mendonin që ushqimi mund të jetë po aq i kënaqshëm sa seksi.

Për ta dëshmuar këtë, hulumtuesit i kishin “detyruar” subjektet të zgjidhnin (hipotetikisht) mes seksit dhe një darke të shkëlqyer në restorant. Hulumtuesit ishin befasuar kur kishin zbuluar se 42% e grave më parë do të zgjidhnin darkën. Vetëm 26% e meshkujve e kanë thënë të njëjtën gjë.

Këto rezultate nuk e kanë shokuar hulumtuesen e seksit Nicole Prause, themeluese e Liberos, kompani e bioteknologjisë dhe hulumtimeve të seksit në Los Angeles.

“Marrëdhëniet seksuale janë taksimi i trupit, veçanërisht për gratë,” – thotë Prause. “Seksi kërkon energji, njëjtë sikurse ushtrimet fizike. Dhe, pastaj është ky fakti interesant: Gratë gjithmonë përjetojnë mikro-lot në vulvë nga seksi”, – thotë ajo.
Shijimi i një ushqimi të mirë? Jo me kaq shumë taksa…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.