Kosova

‘Sekretet e kuzhinës’ i ‘zbulon’ artisti me librezë të PDK-së për 80 mijë euro të RTK-së

Kryetari i Sindikatës dhe hulumtuesi i programit në RTK1, Fadil Hoxha ka postuar një foto ku shihet një kontratë për një emision të quajtur ‘Sekretet e kuzhinës’ të artistit, Fisnik Ademi që RTK-së i ka kushtuar hiç më pak se 80 mijë euro.

Hoxha ka hedhur dyshime për këtë vlerë të pagesës, duke e theksuar se artisti është edhe anëtar i PDK-së.

Postimi i plotë:

Shfaq më shumë
//usounoul.com/4/3473483