EKONOMI

Sejdiu paralajmëron debat të nxehtë rreth marrëveshjes për Kosova e Re

Deputeti i Grupit të Pavarur të Deputetëve, Dardan Sejdiu, ka folur lidhur e seancën e nesërme ku njëra ndër interpelancat e parapara për rendin e ditën është edhe ajo për termocentralin Kosova e Re.

Ai në një postim në Facebook shkruan se në këtë interpelancë grupi parlamentar i GPD-së, do të prezantojë të gjitha dëmet e kësaj marrëveshjeje, duke filluar nga shkeljet ligjore përgjatë procesit, dëmet buxhetore, pasojat ekonomike, e deri te pasojat në punësim dhe faturat për qytetarët.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483