Kosova

Seanca e Kuvendit shtyhet për të martën

Nga Kuvendi i Republikës së Kosovës është bërë e ditur se të martën do të mbahet seanca e radhës.

Kjo seancë do të fillojë në orën 10-të.

Në komunikatë të Kuvendit bëhet e ditur se si pikë rendi ditë do të jetë shqyrtimi dhe miratimi i pakos së ligjeve për sundim të ligjit dhe agjendën integruese evropiane. /Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.