Hi Tech

Së shpejti do të jemi në gjendje të fitojmë para edhe përmes Twitter

Jack Dorsey dhe ekipi i Twitter vazhdimisht po mendojnë për mënyra se si mund të rrisin numrin e përdoruesve, por gjithashtu të fitojnë para për popullaritetin dhe bazën e tanishme të madhe të përdoruesve të këtij rrjeti.

Ndër opsionet e reja të mundshme, mundësia e fillimit të grupeve është përmendur për disa kohë, në mënyrë që të lidhë përdoruesit me të njëjtat interesa si sportet, muzika, etj., por edhe dy mundësi falë të cilave përdoruesit e atij rrjeti mund të fillojnë të fitojnë paratë, transmeton Telegrafi.  

Një tjetër mundësi e tillë duhet t’u lejojë të gjithë përdoruesve të Twitter të informojnë njerëzit që ndjekin dhe punën e të cilëve vlerësojnë. Falë një përdoruesi të këtij rrjeti, këtë javë mësuam se si duhet të duket opsioni i dhënies së një informacioni për përdoruesit e Twitter.

Një ikonë kartëmonedhe duhet të shfaqet në profilin e atij rrjeti social.

Përveç vetë Twitter-it, kjo kompani po përgatit një këshillë të ngjashme për të dhënë një informacion brenda konkurrencës së saj Clubhouse – Twitter Spaces.