Kosova

Sapo ka filluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Ka filluar mbledhja e kryesisë së Kuvendit të Kosovës.

Në rend të ditës është Konstituimi i Forumit për Transparencë Parlamentare dhe njoftimi për zhvendosjen e datave për mbajtjen e takimit të SEECP. 

Nuk është bërë e ditur se a do të shqyrtohet kërkesa e PDK-së për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme që e ka paralajmëruar dje lideri i opozitës, Kadri Veseli.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.