Hi Tech

Samsung feston ditëlindjen e 50-të

Në vitin 2019, NASA festoi 50 vjetorin e misionit historik në Hënë të Apollo 11. Kupa Botërore e Basketbollit 2019 FIBA ​​sapo ka përfunduar, ndërsa saga e tretë dhe e fundit e triologjisë së Star Ëars do

të shfaqet më 19 dhjetor. Viti i fundit në këtë dekadë do të mbahet mend për shumë momente kritike.

Sidoqoftë, viti 2019 paraqet një përvjetor shumë të rëndësishëm në historinë e Samsung Electronics  kompania feston 50 vjetorin e saj në epokën e teknologjisë.

Gjithçka filloi në vitin 1969 kur Samsung nxori televizorin e parë bardhë e zi dhe filloi të eksportojë produkte jashtë Koresë. Natyrisht, rruga drejt suksesit ishte plot ulje-ngritje, derisa Samsung u bë një nga udhëheqësit dhe inovatorët më të mëdhenj të teknologjisë në të gjithë botën.

Me moton "Frymëzo Botën, Krijo të Ardhmen", si pjesë e vizionit të vitit 2020 për kompaninë, Samsung intrigoi të gjithë dashamirët e teknologjisë dhe i bëri ata të pyesin veten për çka vjen më pas.

Për këtë çështje, Samsung njoftoi se do të investojë në start-ups, duke u përqendruar në të ashtuquajturën "teknologji të thellë" – inteligjencën artificiale, “Internetin e Madh”, realitetin e përmirësuar virtual, dhe teknologjitë blockchain. Sigurisht, kjo nuk është një rastësi, pasi kompania.

Përveç inovacioneve dhe teknologjisë, kujdesi për konsumatorët dhe nevojat e tyre në të gjithë botën ishte në thelb të misionit dhe vizionit të Samsung që nga fillimi i hershëm. Kjo është pikërisht arsyeja pse kompania vendosi ta festojë këtë përvjetor në Kosovë duke dhuruar teknologjinë dhe produktet e tij të avancuara për ata që kanë më shumë nevojë, për ta bërë jetën e tyre më të lehtë dhe më funksionale.

Punonjësit e kompanisë do të marrin pjesë në një sërë aktivitetesh vullnetare, duke dhënë kontributin e tyre për shoqërinë lokale.

Përpos aktiviteteve të përgjegjësisë Sociale të Korporatës, kompania vendosi të festojë këtë përvjetor të rëndësishëm duke ofruar përvojën unike të përdorimit, të parën e llojit të saj, dhe duke befasuar klientët vendas me ulje të fantastike dhe ofertat më të mira të shërbimeve çdo javë.

Duke filluar që nga e premtja, çdo klient që blen një pajisje nga asortimenti i elektroshtëpiakeve Samsung (lavatriçe dhe tharëse, makina larëse dhe tharëse të integruara, frigoriferë dhe pajisje kuzhine të integruara) midis 20 shtatorit dhe 10 nëntorit 2019, do të marrë një zbritje prej 25%.