SPORT

Salihu tregon për sa vite nuk mund të ndryshohet llogo e re e FFK-së!

Federata e Futbollit të Kosovës ditë më parë ka prezantuar fanellat e reja dhe logon e re të saj.

Pas një konkursi të hapur ku kanë mundur të konkurrojnë të gjithë të interesuarit, në fund është zgjedhur nga komisioni si logo fituese ajo e Sali Musliut nga Gjilani i cili jeton dhe vepron në Frankfurt të Gjermanisë.

Logo e Sali Musliut është zgjedhur nga komisioni në krye me e Florent Mehmetin drejtor i Teatrit Oda, ndërkohë, anëtarë ishin Burim Myftiu, specialist i fotografisë komerciale, Jonader Bejo, drejtor i DigitAlbit në Kosovë dhe Erodita Klaiqi Kasumi, master e dizajnit grafik.

Kjo logo nuk është pritur mirë në opinionin sportiv në Kosovë, por kështu nuk mendon sekretari i FFK-së, Eroll Salihu.

Në një prononcim për Telegrafin, Salihu thotë se logo është unike dhe atë e kanë zgjedhur komisioni profesional.

“Në logon e parë nuk kemi shpenzuar pasi e kemi pasur kuq e zi dhe ia kemi ndryshuar ngjyrat për mos të bërë në atë kohë edhe shpenzime pasi kushtet kanë qenë të vështira”.

“Tani kemi hapur konkursin ku kanë mundur të konkurrojnë të gjithë të interesuarit dhe kemi angazhuar një komision profesional për ta zgjedhur logon fituese”.

“Fillimisht komisioni ka zvogëluar numrin në pesë, ndërsa pastaj dy kanë rënë pasi ishin të kopjuara”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.