Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Sali Berisha përjashtohet për 10 ditë bashkë me pesë deputetë të tjerë

Deputeti i Partisë Demokratike Sali Berisha, dhe pesë deputetë të tjerë të opozitës janë përjashtuar për 10 ditë nga seancat e Kuvendit të Shqipërisë.

Përpos ish-kryeministrit të Shqipërisë, u përjashtuan edhe: Gazment Bardhi, Albana Vokshi, Edi Paloka, Elda Hoti dhe Flamur Noka.

Shumica Parlamentare, iu drejtua me një kërkesë kryetares së Kuvendit, Lindita Nikolla për përjashtimin e deputetëve të sipërpërmendur.

Sipas PS-së, këto sjellje të përsëritura të deputetëve të opozitës, janë në shkelje të rëndë të Rregullores së Kuvendit dhe Kodin e Sjelljes së Deputetit në Kuvendin e Shqipërisë.

Skenat e dhunës dhe kaosi kanë shoqëruar seancat plenare me protagonistë deputetët e “Foltores”.

Por, sjelljet e tyre nuk janë toleruar aspak nga Komisioni i Etikës, i cili ke vepruar me “dorë të hekurt” duke përjashtuar deputetët për disa ditë nga punimet e Kuvendit.

Go to TOP