Kosova

Sa po ndikon greva në studimet tuaja?

Që nga 14 janari, sistemi arsimor i Kosovës është në grevë të përgjithshme.

Studentët e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, për rubrikën e përjavshme VOX të Radios Evropa e Lirë, thonë se greva po i pengon ata në studimet e tyre.

Ata thonë se tashmë e kanë afatin e provimeve të janarit dhe se greva e punëtorëve të arsimit shkon në dëm të tyre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.