SHËNDETËSIA

Sa në të vërtetë i rrezikshëm është koronavirusi?

Kina ka izoluar numër të paparë njerëzish, ka mbyllur shkolla dhe tregje të kafshëve të gjalla.

Pasagjerët kinezë u nënshtrohen kontrolleve të rrepta në secilin aeroport që hynë.

A do të jenë këto masa të mjaftueshme për të penguar përhapjen e një koronavirusi që tashmë kërcënon së paku 17 vende të botës?

Shfaq më shumë
//thaudray.com/4/3473483