SPORT

Sa i pafat Lewandowski, e godet shtyllën dy herë për dy sekonda

Polonia kishe mundësi të artë shënimi ndaj Suedisë.

Sulmuesi polak, Robert Lewandowski ka goditur shtyllën dy herë brenda dy sekondave.

Pas një goditje nga këndi, Lewa ishte më i larti në kërcim dhe nga afërsia dy herë goditi shtyllën.

Rezultati aktual i takimit është 1-0.