Video

Sa dini për Liqenin e Ujmanit?

Në javët e fundit janë shtuar debatet për shkëmbim territoresh mes Kosovës dhe Serbisë ose ndarje të Kosovës.

Sa herë që ka debate të tilla përmendet Liqeni i Ujmanit. Pse është i rëndësishëm ky liqen?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.