Show Biz

Sa ёshtё dobёsuar Fifi?

Filloreta Raçi është emri i këngëtares që në publik njihet me emrin artistik, Fifi.

Ndonëse e re në moshë, Fifi tani është një këngëtare dhe tekstshkruese e shumë e suksesshme

Ajo është shumë e përfolur edhe për paraqitjet e saj sidomos në këtë kohën e fundit kur iu nënshtrua një diete për të humbur kilogramët e tepërt.

Image result for filloreta raci instagram

Pas dobësimit, Fifi po shfaqet gjithnjë e më tërheqëse.

E me pamjen e fundit, ajo ka lënë pa fjalë ndjekësit

Image result for filloreta raci
Image result for filloreta raci instagram