Kosova

Rudi: Zogaj tha se u obligu të më vrasë me urdhër të Fatmir Limajt

Në emisionin Pressing në televizionin T7, Fetah Rudi rrëfen ngjarjet e rënda të ndodhura në vitet e pas luftës.

Fetah Rudi ka thën se u plagisa nga rojet e Rexhep Selimit me urdhër të Fatmir Limajt, ai në T7 ka thenë se këtë ja kishte thenë Agim Zogaj pas plagosjes së tij, ku Zogaj e kishe vizituar 4 herë Rudin deri sa ai po trajtohej pas kthimit nga Italia për rehabilitim në banjën e kllokotit, dhe aty ja kishte thenë të gjitha se si kishte ndodhur dhe nga kush i kishte marrë urdhërat, ai kishte thenë se urdhërin për vrasjen e Fetah Rudit e kishte marrë nga Fatmir Limaj.

Gjatë procesit të gjykimit të Fatmir Limajt, Zogaj kishte vdekur në mentrë misterioze , ku dyshohet se ishte si deshmitari X në rastin Limaj, ka thenë Rudi në Pressing, transmeton Kosova.info.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.