Gjeopolitikë

A do të nisë Rusia luftë të re?

Rusia po grumbullon trupa dhe armë pranë kufirit lindor me Ukrainën. Qëllimet e saj nuk janë fare të qarta.

Zilet e alarmit kanë rënë zëshëm në ShBA dhe Evropë. A po përgatitet Moska për një ofensivë të re kundër Kievit?