Rajoni

Rritet numri i të infektuarve në Serbi

Serbia ka regjistruar pesë raste të reja me koronavirusin e ri. Kjo rriti numrin e përgjithshëm të të infektuarve në 46.

Sipas ministrit serb të Shëndetësisë, Zlatibor Lonçar, tre nga pesë të infektuarit janë lëshuar në shtëpi, ndërsa dy qëndruan në spital dhe gjendja e tyre ishte e qëndrueshme.

Më herët , presidenti serb Aleksandar Vuçiq tha se ai nuk e përjashton mundësinë e shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme në vend për shkak të epidemisë.