Life Style

‘Rri në shtëpi dhe hap fotografitë’, ja cila është sfida më e re e Instagram-it

Vetizolimi në shtëpi na ka shërbyer për të hapur albumet familjare dhe për të na bërë më nostalgjikë. 

Edhe sfida më e fundit e “Instagramit” ka lidhje me foto të cilat do të na çojnë pas në kohë atëherë kur nuk kishte smartphone, në periudhën e fëmijërisë. 

Kësaj sfide i janë bashkuar dhe personazhet shqiptarë të cilët kanë postuar në llogarinë e tyre imazhe mjaft të ëmbla të fëmijërisë së tyre ku krah fotos ata kanë nominuar personazhe të tjerë duke bërë që sfida të vazhdojë dhe duke gjetur kështy një tjetër mënyrë efikase për të kaluar kohën.


Leave a Reply

Your email address will not be published.