Show Biz

Rrëzimet e modeleve ndër vite

Ecja në një sfilatë të modës karakterizohet nga krenaria dhe eleganca.

Mirëpo mund të ndodhë që emocionet e pakontrolluara dhe mbase mos menaxhimi i stresit siç duhet mund të çojnë drejt situatave të sikletshme, siç është rrëzimit.

Nën efektet e forta të ndriçimit por mbase edhe për shkak të lartësisë së takave, disa prej modeleve të njohura kanë pasur fatin e keq që të rrëshqasin dhe rrëzohet në pasarelë.

E kjo u ka ndodhur edhe sy super modeleve të njohura me famë botërore Naomi Campbell dhe Bella Hadid.

Disa e panë si diçka tragjike, e disa të tjera e morën me sportivitet këtë gjë, duke gjetur forcën të ngrihen dhe defilojnë përsëri.

Në vazhdim ju sjellim disa prej rrëzimeve më qesharake të modeleve ndër vite.