Kosova

Rrëqethëse: Me djegën për së gjalli në luftë bashkë me kufomat – Ja si shpëtova!

Këtë të diele në emisionin “Kojshia Show” ishte mysafir Rexhep Hoti, nënkryetari i PDK-së dhe Selami Elshani, i mbijetuari i masakrës së Krushes së Madhe dhe i djegur për së gjalli nga paramilitarët serbë.

Shikoni tregimin rrëqethës të tij më poshtë nga minuta 41:00.