Kosova

Rrënohet një objekt banimi në Vushtrri

Sot bëhet rrënimi i një objekti të ndërtuar në pronë publike në Vushtrri.

Inspektorati i Komunës së Vushtrrisë ka ftuar mediat që të marrin pjesë në aksionin për rrënimin e një objekti afarist dhe banimi, të ndërtuar në pronën publike.

Rrënimi fillon në ora 10:00, në rrugën “Galip Badivuku”, në qendër të qytetit të Vushtrrisë, përball çerdhes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.