Kombëtare

Rrëmbehet një vajzë në Viti

Një vajzë është rrëmbyer në Viti.

Sipas njoftimit nga Policia, rastin e ka raportuar babai i saj, derisa ka deklaruar se viktima me forcë është futur në veturë nga dy të dyshuar, një mashkull dhe femër, derisa të njëjtit kanë shkruar në drejtim të panjohur.

Sipas ankuesit vajza e tij edhe më parë është shoqëruar me të njëjtit persona.

Rasti është duke u hetuar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.