Love & Sex

Rrëfimi+16/Bëra seks me kushërirën, pasi u nda nga i dashuri, por tani ajo…

Një djalë 25 vjeçar i ka shkruar një letër ‘The Sun’, ku i tregon se ka bërë seks me kushërirën e tij, pasi ajo u nda nga i dashuri.

Kjo është letra e tij:

E dashur Deidre:

Unë jam 25 vjeç dhe ajo është 23.

Ajo ka qenë në lidhje me të dashurin për 3 vjet. Ata jetonin bashkë dhe mendonin se do të martoheshin.

Një ditë ajo më telefonoi dhe më tha se gjithçka ishte e gabuar.

Ajo kishte nevojë për hapësirë dhe unë i thash se mund të qëndronte tek unë për një kohë.

Banesa është me një dhomë gjumi, por i thash se do të flinte në dhomën time, ndërsa unë në dhomën e pritjes.

Funksionoi mirë dhe ne kuptuam se na pëlqente e njëjta muzikë dhe të njëjtët filma.

Ne të dy shijuam bashkë gatimin dhe shumë gjëra, që është mirë kur ke me kë t’i ndash.

Një ditë ne shkuam të notonim dhe bikinit e saj nuk linin shumë vend për imagjinatë.

Ajo dukej e mahnitshme.

Ne po zhyteshim në ujë. Në fillim po silleshim përreth e më pas ajo u hodh në supet e mia.

Ajo mund të shihte se unë isha i kthyer dhe pretendoi të mi hiqte brekët, kështu që të gjithë mund të më shihnin.

Dola nga pishina dhe vrapova u mbështolla me peshqir.

Ajo doli poashtu nga pishina dhe shkuam në një dhomë të vogël gjumi.

U futëm brenda dhe e mbyllëm derën, e më pas bëmë seks që zgjati për orë të tëera.

Më pas ne kemi pasur seks edhe në vende të tjera.

Kemi bërë seks në saunë, në palestër, në park dhe në shtrat.

Më pas ajo tha se ka bërë gabim.

Tani ajo është kthyer me të dashurin. Më mungon shumë dhe jam shumë i hutuar.

Ndihem sikur kam vepruar shumë keq, por e gjithë kjo ishte ideja e saj.

Deidre përgjigjet:

Mos u shqetëso, nuk ke bërë asgjë gabim. Ajo ka pasur nevojë për një ndarje nga i dashuri i saj.

Ju keni qenë aty dhe i keni ofruar ndihmë. Teke  fundit, nuk ka asgjë të jashtëligjshme në seksin mes kushërinjve.

Mendoj, nëse oferta juaj ka qenë që të tregohesh i mirë ose ke fantazuar diçka përpara se ajo të zhvendoset tek ti.

Kjo mund të shpjegojë pse tani jeni i shqetësuar.

Megjithatë, ajo kishte partner, jo ti dhe ajo e bëri gjithë këtë.

Ti mund të thuash se ajo ishte në gabim dhe ti e përdore atë.

Mos humb kohë tani duke u ndier fajtor por mëso nga ajo që të ka ndodhur.

Të nxitosh në seks sjell shumë probleme, atë të refuzimit dhe lëndimit, e të tjera.

Merrni gjërat më shtruar herën tjetër.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.