SPORT

Ronaldo fiton më shumë nga Instagrami sesa nga paga e tij në Juventus

Cristiano Ronaldo përpos që është një nga lojtarët më të mirë në botë dhe që ka thyer shumë rekorde, ai është edhe ndër më të pasurit në botën e futbollit.

Por ajo çka bie në sy është se fituesi i pesëfisht i “Topit të artë”, fiton më shumë nga rrjeti social Instagram sesa nga paga e tij tek Juventus.

CR nga Instagrami fiton mbi 47 milion euro në vit.

Ndërkaq paga e tij vjetore tek “Zonja e vjetër”, është 34 milion.

Këtu vërehet një dallim prej 13 milion eurove mes pagës dhe fitimit nga rrjeti social.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.