Tjera

Robert Berisha i kërkon publikisht falje Nora Istrefit

Roberti në një prononcim drejtpërdrejtë i kërkoi falje ish gruas.

Duke folur për projektin e tij më të ri ‘Fërkoj Kalje’, ‘Kërkoj falje’ ai tregoi se kujt i kërkon falje.

Këngëtari tha se i kërkon falje prindërve të tij në pamundësinë për t’i takuar si shkak i koronavirusit por edhe herëve të kaluara pasi që ai ka qenë në të shumtën e rasteve në mbrëmje muzikore. Po ashtu, ai tha se borxhli mbetet edhe ndaj Norës si nëna e vajzës së tij dhe i kërkon falje për gjithçka.

Në emisionin ‘Shqipëria Live‘ përmes një lidhjeje direkte, Berisha tha se i kërkonte falje edhe vajzës që nuk janë familje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.